Garanciális kivitelezés

Jól képzett szakembereink irányításával dolgozó összeszokott csapatunk vállalja családi és társas házak, ipari, kereskedelmi épületek, egyéb létesítmények tetőfedő és bádogos munkáinak teljeskörű garanciális kivitelezését. Munkatársainkkal hosszú évek óta együtt dolgozunk, így valódi csapatmunka keretében képesek vagyunk megoldani a legkülönlegesebb feladatokat is. Amennyiben ránk bízza házának tetőfelújítását illetve akár új tető kialakítását, igazi mestermunkát adunk át korrekt áron számlaképesen. Felkészült brigádunk a minőségre mindig odafigyelve, gyártói ajánlásokat követve, a lehető leggyorsabban és magas fokú precizitással végzi munkáját, mert a legjobb ajánlólevél mindig az elégedett ügyfelek dicsérete.

Tetőszerkezet

Tetőszerkezet

A tető szerkezetében és anyaghasználatában is eltér az épületet körülhatároló falaktól, emiatt a hőszigetelés minőségét is alapvetően befolyásolja, állapotától nagy mértékben függ a családi ház élettartama. A tetőszerkezet alapvető anyaga ma is ugyanaz, mint évezredekkel ezelőtt vagyis a fa. Korunk ács munkamódszerei a lakóházak, a tetőszerkezetek és a tetőtér-beépítésekkel kapcsolatos követelményekkel együtt változnak, illetve egyes gépi hajtású szerszámok alkalmazásával módosultak. A modern tetők általában szeglemezes kötésű szerkezettel rendelkeznek. A hagyományos csavaros-ékes rögzítési móddal szemben kemény acélból készült szeglemezek fogják össze az egyes elemeket.

Pergola

Pergola tető

A pergolák vázát leggyakrabban fagerendákból készítik. A függőleges tartóoszlopokra helyezik a keresztgerendákat, azokra a tetőelemeket. Az oszlopok anyaga lehet természetes kő, tégla, fa vagy acél. Az árnyékoló készülhet fából avagy acélszerkezettel. A tetőelemek is legtöbb esetben gerendából vagy élére állított deszkapallóból készülnek. Az így kialakított tetővázra gyakran szőlőt, örökzöld növényeket futtatnak fel, vagy szabályozható árnyékoló berendezéseket szerelnek. Tervezéskor a delelő nap beesési szöge is figyelembe vehető ami idehaza 62 fok. Az így megszerkesztett árnyékolóelemek teljes árnyékot biztosítanak szellős tetőkialakítás mellett is.

Kocsibeálló

Kocsibeálló

A fa kocsibeálló a lehető leggazdaságosabb megoldást biztosítja Önnek, hogy autóját megkímélje az esőtől, hótól, jégveréstől. Télen nem kell havat és jeget kaparni az autóról indulás előtt, az autóra nem hullik falevél, kevésbé porosodik, nem lesz tele madárürülékkel sem. Megtámasztott garázsainkat épület vagy kerítés mellé lehet telepíteni. Épületek esetén akár terasz tetőként is használhatóak. A kocsibeállók sokféle konstrukcióval készülhetnek: teljesen nyitott, féloldalról zárt vagy teljesen zárt, garázs jellegű kivitelben minden igényre tudunk megoldást. A nyitott kocsibeálló, ha épp nem áll bent autó, nem vesz el területet a kertből, a zárt típus elrejti autónkat a kiváncsi szemek elől.

Egyéb ácsmunkák

Kerti pavilonok, előtetők, teraszok, lambériák, lugasok ács-szerkezet kivitelezését és más egyéb olyan megbízásokat is vállalunk, amelyek az ács mesterséget ismerő szakember segítségével sokkal biztonságosabbak és szebbek lehetnek mintha házi barkácsolás keretében készültek volna. Bizza ránk a teljes kivitelezést a tervezéstől, az alapanyag kiválasztáson és beszerzésen keresztül a megvalósításig, munkánkra minden esetben garanciát vállalunk.